Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Φθινόπωρο με εκπλήξεις



H Οργάνωση Γη είναι μια Μη Κυβερνητική, Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ιδρύθηκε με στόχο την ανάπτυξη τηςΠεριβαλλοντικής Κοινωνικής Νοημοσύνης.




 
Εκπλήξεις
Με τη νέα (σχολική) χρονιά σας περιμένουμε και πάλι στο Κέντρο της Γηςγια μία μοναδική εμπειρία περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και επαφής με τη φύση. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε όσα καινούργια ετοιμάζουμε για εσάς!

Ομιλία του Jonathan Lash
Η Οργάνωση Γη, σε συνεργασία με τη WWF Hellas, διοργανώνουν το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 11:00
 ανοιχτή ομιλία του προέδρου του Hampshire College, Jonathan Lash, με τίτλο "Science, Culture, Politics & Sustainability". Ο Lash υπήρξε πρόεδρος του WRI καθώς και του Συμβουλίου για τη βιώσιμη ανάπτυξη στην κυβέρνηση Κλίντον. Η ομιλία θα γίνει στα αγγλικά και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Κοινωνία του Κέντρου της Γης. Θα ακολουθήσει συζήτηση και φαγητό.

Σάββατα στο Golden Hall
Ελάτε στο συντριβάνι του Golden Hall και παρακολουθήστε το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που έχει σχεδιάσει η Οργάνωση Γη για να μάθετε πώς θα δημιουργήσετε και θα φροντίσετε τον κήπο ή τη βεράντα σας αλλά και πώς θα φροντίσετε έναν λαχανόκηπο.


Εκδηλώσεις
Οργανώστε το παιδικό πάρτυ ή την εκδήλωσή σας στο Κέντρο της Γης!Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Νηπιαγωγείο@Λαχανόκηπος

Ξεναγήσεις

Τα σχολεία ηδη προγραμματίζουν τις επισκέψεις τους και το Κέντρο της Γης είναι έτοιμο να γεμίσει και πάλι από παιδικές παρουσίες και φωνές!

Νέο είδος!

Η ενυπωσιακή (και πανήψηλη)ρετσινολαδιάπροστατεύει το βιολογικό μας λαχανόκηπο από τα φυτοφάγα έντομα.

Ζώα

Ο Charlie Brown, το πόνυ τηςΟργάνωσης Γηενίοτε κόβει βόλτες στους κήπους μας. Αν τον συναντήσετε, όμως, μην τον χαϊδέψετε - τα δόντια του δεν είναι τόσο αθώα όσο νομίζετε.

Καλή χρονιά!

Προμηθευτείτε σχολικά είδη από το κατάστημα τουΚέντρου της Γης:τετράδια, μολύβια, γόμες, κασετίνες, στυλό και άλλα πολλά για να ξεκινήσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!




Η Οργάνωση Γη είναι μια Μη Κυβερνητική, Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ιδρύθηκε με στόχο την ανάπτυξη της Περιβαλλοντικής Κοινωνικής Νοημοσύνης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών πάνω σε μείζονα περιβαλλοντικά ζητήματα. ΗΟργάνωση Γη εκπέμπει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι υπάρχουν πολλές ενέργειες στις οποίες μπορούμε να προβούμε που αφενός δίνουν ρεαλιστικές λύσεις στα περιβαλλοντικά προβλήματα και αφετέρου δρουν θετικά για τον ανθρώπινο ψυχισμό. Η Οργάνωση Γη δραστηριοποιείται στο κτήμα Βασιλίσσης και στο πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» σε ιδιωτική έκταση περίπου 25 στρεμμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου